Andra sommarkortet! Micke och Jesper befinner sig i respektive sommarstugor och Philip är kvar på Nordens Karibien, Åland. Vi snackar grillade grönsaker, Mickes gästspel på franska rivieran och hur tillagar man på bästa sätt en hel fisk på grillen. Dessutom blir det varma mackor, GT:s och vad är den bästa grillmiddagen för fyra personer under 200kr. Som om det inte vore nog leker vi leken: Spara eller slänga samt öppnar frågelådan. Och så snackar vi om att Sangrian är tillbaka med full kraft. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Om Podcasten
Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.