Jim Löfdahl: "Så är det att driva finkrog i Hong Kong"

Köp din egen Tormek T-1 här: https://shopallmylinks.com/t/t?a=1960530884&as=1998882592&t=2&tk=1Vi satte oss ner med kocken och krögaren till den nordiska fine dining restaurangen Embla i Hong Kong, Jim Löfdahl. Vi djupdyker i maten i Hong Kong och hur dom tidiga åren på Frantzén/Lindeberg var. Vi snackar Dim Sum, leverpastej, prinsesstårta och vilka är egentligen topp 3 godaste rätterna med färs. Dessutom blir det filmjölksbröd och asiaternas kärlek till gubbröra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.