Att använda KBT som psykolog och programledare i kriminalvården. Bli en bättre behandlare med Lena Olsson-Lalor. Gäst: Johan Eriksson och David Ivarsson

Trailer avsnitt 173 Att använda KBT som psykolog och programledare i kriminalvården. Detta är del 3 i serien "Att använda KBT som...."    Bli en bättre behandlare med Lena Olsson-Lalor Gäst: Johan Eriksson och David Ivarsson   Vilka behandlingsprogram arbetar man med i kriminalvården? När arbetar man mer med manualstyrda behandlingar och när är man mer flexibel? Vilken utbildningsnivå har programledarna? Har programledarna en specifik utbildningsplan inom verksamheten? Vad innehåller programledarnas handledning? Är inspelade samtal, kollegiehandledning och feedback en viktig del av kunskapsutvecklingen? Vilka teorier under paraplybegreppet KBT använder sig kriminalvården av? Vilka delar av ”tredje vågens” KBT blir mer vanligt i behandlingsprogrammen?   Lena Olsson-Lalor hjälper oss att sortera samt informerar och inspirerar dig till att bli en bättre behandlare.   Lena Olsson-Lalor Fil.Mag. Klin. Psyk. Leg.psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi – KBT, MI-trainer, certifierad i Prolonged Exposure samt rektor för grundläggande psykoterapiutbildning, KBT i Luleå. David Ivarsson är legitimerad psykolog och arbetar på Kriminalvården med utbildning, handledning samt utveckling av Kriminalvårdens behandlingsprogram. Johan Eriksson är legitimerad psykolog och arbetar på Kriminalvården med utbildning, handledning samt utveckling av Kriminalvårdens behandlingsprogram.   Här kan du hitta boktips, hållplatser, "freebies", länkar med mera:  http://www.blienbattrebehandlare.se/173   För att lyssna på hela avsnitt 173 behöver du prenumerera på KBT-podden. Genom att prenumerera visar du din uppskattning och gör det möjligt för oss att fortsätta skapa innehåll.       KBT-podden publiceras av KBTarna - Bli en bättre behandlare BBB Kontakt: info@blienbattrebehandlare.se Klippning och redigering: "Teknikmillan"

Om Podcasten

Om hantverket att behandla psykisk ohälsa med kognitiv-beteendeterapi. Diskussioner, rollspel, intervjuer, boktips och frågor. För dig som vill bli en bättre behandlare. Värd: Lena Olsson-Lalor Leg. psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi samt rektor för KBTarnas Grundläggande psykoterapiutbildning.