Anna Broms

Anna Broms, 45 år, är en internationellt erkänd krögare med lång erfarenhet efter nästan 30 år i restaurangbranschen. Idag driver hon den hyllade restaurangen och mötesplatsen Broms på Östermalm i Stockholm. Varken hierarkier eller tuffa utmaningar lyckades skrämma Anna när hon som 15-åring klev in i ett restaurangkök för första gången, och det är där hon fortfarande trivs allra bäst. I köket är Anna en perfektionist som vill ha fingret med i allt, kanske både på gott och ont om man frågar folk i hennes omgivning. Vi pratar om Annas långa och händelserika resa i restaurangbranschen hur en cateringfirma hemma i garaget kan växa till en av Stockholms populäraste restauranger. Varmt välkomna ska ni vara till det här avsnittet av Kockpodden, med gäst Anna Broms! Samtalsledare: Alf Tumble Produceras av 2AM

Om Podcasten

Deras yrke har gått från lågstatus till stjärnstatus - våra kändiskockar har blivit dom nya rockstjärnorna. I Kockpodden möter vi Sveriges stjärnkockar, som numera även kan kalla sig både influencers och entreprenörer. Vi pratar om det ofta intensiva livet som professionell kock och om den ibland tuffa vägen dit. Existerar den hårda jargongen i restaurangköken fortfarande och hur det ser ut med jämställdheten? Självklart pratar vi också en hel del om hållbarhet och om vikten av rätt råvaror för den perfekta matupplevelsen.Nytt avsnitt varje torsdag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.