Daniel Müllern

Daniel Müllern är Kockpoddens första gäst som har lagt kockyrket åt sidan. I ryggsäcken har han en lång meritlista, bland annat tre egna restauranger och ett blodigt avslut i Kockarnas Kamp 2016. Var det hans “hatkärlek deluxe” till branschen som till slut fick honom att välja en annan väg? Eller kommer han snart trilla dit igen? Vad är han mest stolt över med sin karriär? Och är hans bildminne lika bra som hans smaksinne? Allt detta och mycket mer får du veta i detta trevliga avsnitt av Kockpodden!

Om Podcasten

Deras yrke har gått från lågstatus till stjärnstatus - våra kändiskockar har blivit dom nya rockstjärnorna. I Kockpodden möter vi Sveriges stjärnkockar, som numera även kan kalla sig både influencers och entreprenörer. Vi pratar om det ofta intensiva livet som professionell kock och om den ibland tuffa vägen dit. Existerar den hårda jargongen i restaurangköken fortfarande och hur det ser ut med jämställdheten? Självklart pratar vi också en hel del om hållbarhet och om vikten av rätt råvaror för den perfekta matupplevelsen.Nytt avsnitt varje torsdag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.