#6 Matlaboratoriet LIVE: Det här kommer du INTE äta i framtiden

Matlaboratoriet LIVE på SLU:s event Matologi: Glöm bananer, apelsiner, torr champagne, färskvaror och vilda rovfiskar. Lyssna till matforskarnas framtidsvisioner i Matlaboratoriets liveinspelning från SLU:s event Matologi i Stockholm 25 augusti 2018. Ett samarbete med SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet. Intervjuade forskare och deras forskningsområden: - Mattias Eriksson: matsvinn i livsmedelsbutiker och storkök. - Jens Sundström: växtfysiologi, bioteknik och genteknik. - Per Sandin: tillämpad etik, riskfilosofi och miljöetik. - Örjan Östman: hållbart fiske och vilken effekt miljön har på fiskar. - Anna Lehrman: samspelet mellan växter och insekter. - Erik Fahlbeck: vice rektor för samverkan på SLU och med bakgrund som ekonomiagronom. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Om Podcasten

En podcast från Openlab om mat och samhällsutmaningar. För alla som vill veta hur vi äter i framtiden och vad den senaste forskningen säger om våra matvanor.Lyssnare kan själva bidra med idéer på www.utveckladinstad.se. Programledare är Per Styregård. Redaktion: Elise Johanson, Ivar Björkman och Per Styregård. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.