#23 Beroende av pysventilen GÄST: Nour El-Refai

Med oss i dag har vi den otroliga, roliga, coola Nour El-Refai.

Vi pratar om hur det var för henne att bli mamma. Den stora kärleken men också den stora chocken när alla Sveriges momshamers samlades på hennes instagramkonto och kritiserade allt från intag av värktabletter till ugnsluckor och hyllor som kan ramla ner över bebisen (fast de sitter fastborrade).

Hur gick det till när hon och Henrik bestämde att de ville ha ett barn? FINNS det ens något dåligt med att vara särbo? (Spoiler: Nej?)

Hur är hon som mamma? Hur är hon som bonusmamma?

Vi pratar också om lite tyngre saker, som att hennes bebis bara några veckor gammal, fick ta emot hot, och hur det har påverkat Nour.

Och mycket mer så klart!

Om Podcasten

Podden 'Momsplaining' med Lisa aka 'Knivlisa' och Louise aka 'Hej hej vardag' ! Varje avsnitt har ett ämne och i podden får även ni lyssnare dela med sig av era storys och ställa frågor som Lisa och Louise svarar på. -ish. I studion har de även "Daniel" som läser upp lyssnarfrågor och storys och som försöker hålla nån form av ordning. In och följ oss på instagram: https://www.instagram.com/poddenmomsplaining/ Där delas det memes, bakom kulisserna, inspiration och humor. Podcasten produceras av produktionsbolaget Poddagency.