#5 Sömnbrist!! (eller kanske snarare Sömnlust)

Man trycker nappen i sin partners mun, ser djur som inte finns, glömt namn, barn och öppnat dörren med bröstet(n) ute...

Brist på sömn kan tydligt få oss att göra sjukla grejer!

I veckans avsnitt får vi höra en massa av era galna storys in the name of Sömbrist!

Och så får vi svar på alltifrån vem försökte bonda med en okänd -till synes sliten- kvinna vid apelsinerna? Blir man nånsin smart igen? Och kan man egentligen dö av sömnbrist?!?

 

(Om du inte skrattar och blir lite glad av avsnittet så hoppas vi att du som inte kunnat sova tycker att avsnittet är så tråkigt att du somnar. Win-win either way då ju! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz )

Om Podcasten

Podden 'Momsplaining' med Lisa aka 'Knivlisa' och Louise aka 'Hej hej vardag' ! Varje avsnitt har ett ämne och i podden får även ni lyssnare dela med sig av era storys och ställa frågor som Lisa och Louise svarar på. -ish. I studion har de även "Daniel" som läser upp lyssnarfrågor och storys och som försöker hålla nån form av ordning. In och följ oss på instagram: https://www.instagram.com/poddenmomsplaining/ Där delas det memes, bakom kulisserna, inspiration och humor. Podcasten produceras av produktionsbolaget Poddagency.