#6 Förlossning

Idag ska det handla om ett ämne som uppenbart engagerar för vi har fått helt sjuuuuukt mycket storys från våra lyssnare om detta -Förlossning!!
 
 
 
 
Vi kommer att få höra om saker man har sagt medan man är hög på lustgas, hallucinationer, rädslor, smärta, fostervatten och så en av de absolut vanligaste frågorna/rädslorna inför en förlossning -bajs..
 
 
I studion har vi en som är nyförlöst (men/och som redan har glömt bort hur det var att föda barn) och den andra älskar att föda barn och har haft provocerande bra förlossningar.
Vem älskar nättrosorna? Och vem fejkade en värk framför ett gäng barnmorskor? Och vem är så töjbar att hon inte sprack under nån av förlossningarna?

The storys om Förlossningar never ends...

 

PS. I studion finns också en gäst som ni kan höra om ni lyssnar noga...

Om Podcasten

Podden 'Momsplaining' med Lisa aka 'Knivlisa' och Louise aka 'Hej hej vardag' ! Varje avsnitt har ett ämne och i podden får även ni lyssnare dela med sig av era storys och ställa frågor som Lisa och Louise svarar på. -ish. I studion har de även "Daniel" som läser upp lyssnarfrågor och storys och som försöker hålla nån form av ordning. In och följ oss på instagram: https://www.instagram.com/poddenmomsplaining/ Där delas det memes, bakom kulisserna, inspiration och humor. Podcasten produceras av produktionsbolaget Poddagency.