Pontus Frithiof – Kocken som blev entreprenör - Avsnitt 72

Pontus Frithiof är kocken som blev entreprenör. Som 26-åring tog han över en restaurang i Gamla Stan från legendaren Erik Lallerstedt – och resten är historia. Pontus ger oss en inblick i restaurangbranschen, hur han hanterade pandemin och varför han säger nej till växtbaserat kött.

Om Podcasten

Upplyst - podden med unik inblick i svenskt näringsliv. Djupgående och analytiska samtal med några av landets mest framstående direktörer och entreprenörer. Ta del av hemligheterna bakom att bygga framgångsrika företag, från strategiska vägval till insikterna som formar framtidens affärer. Inspiration och lärdomar för alla som är nyfikna på näringslivet och investeringar.


Podden görs av Robert Ahldin och Christian Hellman på investmentbolaget Edastra AB som investerar i svenska tillväxtbolag.

Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén