Poddtoppen - En sida med populära poddar

Poddtoppen är en sida där vi listar våra mest spelade poddar och avsnitt. Här visar vi bland annat dagens mest spelade poddar men även nya och trendiga poddar.

Vi har varit igång sedan 2012, då det fanns ett 100-tal poddar i Sverige. Idag har vi ett enormt utbud och det blir svårare och svårare att hitta nya podcasts att lyssna på. Poddtoppen ska vara ett sätt att enklare kunna upptäcka nya podcasts att lyssna på.

Poddtoppen består av bland annat:

Nytt och trendigt

Nytt och trendigt är en sektion där vi visar de mest spelade poddarna med färre än 10 släppta avsnitt. Det här är en lista där vi vill lyfta fram det nya som börjar få en del spelningar.

Topplista från iTunes

I topplistan från itunes visar vi de 20 mest populära poddarna från Podcasterappen på iPhone. Den baseras på ett stort antal användare och har visat sig vara en väldigt värdeful lista för oss själva för att upptäcka nytt.

Trendigt för dagen

Varje dag kommer en unik lista av poddar upp, t.ex Trendigt Onsdagar. Här listar vi de poddar som släpper nytt avsnitt på just den här dagen samtidigt som den också är populär hos oss.

Mest spelade avsnitt idag

Här listar vi de avsnitt som har lyssnats på mest det senaste dygnet. I den här listan kan det dyka upp riktigt spännande avsnitt, som t.ex fått spridning tack vare er delning av avsnitt till andra. Sånt gillar vi!

Av: podcasts.nu - Publicerad 6/22/2022