Sahlin och Zweigbergk Podd

Sahlin och Zweigberkg är en ny podd med Mona Sahlin och Helena von Zweigbergk. Humor, ärlighet och viktiga erfarenheter delas mellan de två poddarna där de utforskar samtiden, varandra och sig själva.

Vid dagens datum finns totalt 3 avsnitt tillgängliga, varav ett är trailer

Första avsnittet kan ni prova här


Mer om personerna i podden

Mona Sahlin är en svensk socialdemokratisk politiker som har varit aktiv inom politiken sedan slutet av 1970-talet. Hon föddes den 9 mars 1957 i Sollefteå och växte upp i en politiskt aktiv familj. Sahlin blev tidigt engagerad i arbetarrörelsen och valdes in i riksdagen som en av de yngsta ledamöterna någonsin vid 23 års ålder.

Under sin politiska karriär har Sahlin innehaft flera ministerposter, inklusive statsråd för arbetsmarknadsfrågor, jämställdhetsfrågor och socialförsäkringsfrågor. Hon har också varit partiledare för Socialdemokraterna mellan 2007 och 2011.

Helena von Zweigbergk är en svensk författare och journalist, född 1959 i Stockholm. Hon har arbetat som journalist på flera svenska tidningar, däribland Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Expressen, och har varit verksam som kulturskribent och recensent i över 30 år.

Av podcasts.nu - Publiserad 2023-03-17

Uppdaterad 2023-03-17