Stort intresse av sportpoddar

Sportpoddar finns i flera olika utföranden, som antingen inkluderar olika sporter eller inriktning på en eller några fåtal sporter. Med det ökade intresset av att betta på sport kan man även finna flera bra poddar som inriktar sig på att diskutera just betting.

Möjligheten att lyssna på en podd inom ämnet sport och betting blir en lyckad kombination då alla dessa ämnen är intressen som har ökat allt mer bland svenskarna. Många anser att det är mer givande att lyssna på en podd där det alltid tas upp frågor inom ett ämne som intresserar en, än att bara lyssna på musik eller en ljudbok.

Underhållning med betting finns på många olika svenska spelsajter, där spelutbudet är stort, men det finns de som även vill testa casino utan svensk licens. Det är upp till var och en, men man bör alltid vara kritisk gällande spelsajternas säkerhet och hur seriös dom är.

Circles Off - Sports Betting Podcast

Denna podd drivs av Rob Pizzola och Johnny, som är professionellt insatta i ämnet sportsbetting, och som även driver plattformen betstamp som snabbt kan laddas ner som app till din mobiltelefon. Deras tips och diskussioner grundar sig i deras olika bakgrunder och hur de värderar olika ämnen inom sport och sportsbetting. 

I några poddavsnitt diskuterar de även frågor från lyssnare och om det har skrivits något specifikt på deras Twitter konto. De vill bland annat visa olika så kallade genvägar och hur deras lyssnare kan få större chans till att vinna pengar på sin betting.

Football Betting Podcast

Precis som namnet antyder inriktar denna podd sig på sporten fotboll och de har valt att nischa sig till de fyra bästa engelska fotbollsligorna. Varje vecka delar de med sig av de senaste nyheterna gällande dessa fotbollsligor för att lyssnare som gillar engelsk fotboll ska få goda tips om var de bör betta i veckan.

Matchbook Betting Podcast

De som är intresserade av betting inom olika sporter, till exempel fotboll, greyhounds och NFL bör verkligen kasta sig in i denna podd. De har vunnit priser år 2019, 2020 och 2021 för bästa podd inom betting. Tom Stanley och Aidan O’Sullivan står som värdar och tillsammans med andra experter diskuterar de olika aktiviteter som kommer under följande helg.

Betfair Betting Podcast

Denna podd levererar sändningar fem dagar i veckan, måndag till fredag, där varje dag har sin egen inriktning. Racing, Cricket, NFL och fotboll. Champions League är en av favoriterna, men det finns flera intressanta recensioner och höjdpunkter att lyssna på de andra dagarna. Vad intresserar dig som mest?

Av: podcasts.nu - Publicerad 6/12/2022