Maxa fotbollssäsongen

Maxa fotbollssäsongen

Här hittar du poddar som kan hjälpa dig att få ut mer av fotbollssäsongen.

Senaste avsnitten

Maxa säsongen med dessa poddar om fotboll

Efter ett underhållande Europamästerskap som bjöd på flera minnesvärda matcher laddar fotbollsfans nu upp inför den annalkande klubbsäsongen. Vill du själv djupdyka i de stora europeiska ligorna och Allsvenskan? Då kan du maxa säsongen med dessa poddar om fotboll!

Sky Sports egna podd

Få har missat Sky Sports närvaro på Youtube, där deras huvudsakliga experter Gary Neville och Jamie Carragher för heta diskussioner om Premier League dagarna i ända. Däremot har det säkerligen undgått många att studion har en podcast.

I The Sky Sports Football Podcast diskuteras allt från heta transfers till dagsaktuella matcher. Det ges även tips inför stormatcher, vilket kan vara intressant för dig som planerar att spela på årets tungviktsmöten. Vill du först och främst registrera ett nytt spelkonto till hösten? Då kan du besöka Fotballkanalen.com som kartlägger marknaden.

Erik Nivas berättarstuga

“Fotbollen har inget minne” är en förekommande fras bland både spelare och fans. Men påståendet har aldrig framstått lika felaktigt som i det här fallet. I Erik Nivas fängslande podcast When We Were Kings lägger man all vikt på att just minnas fotbollen.

Den eminente sportjournalisten från Malmberget går här igenom olika klubbars mest historiska säsonger. Från Kalmar FF:s första SM-guld till Pep Guardiolas oslagbara regim i FC Barcelona. Flera av avsnitten är över tre timmar långa och leder oss igenom nyckelmatcherna men också mycket spelet bakom kulisserna. Att blicka tillbaka på sin klubbs historia kan vara det perfekta sättet att ladda inför dess framtid.

The Game – fokus på europeisk toppfotboll

En av världens största poddar om fotboll är The Game Football Podcast. Här är fokus framförallt på den engelska toppfotbollen, men också på Champions League och landslagsfotboll.

Personerna som arbetar på podden är kreddiga skribenter som arbetar för tidningen The Times. Deras syn på sporten i sig är sylvass, samtidigt som de har spännande insikter i vad som sker bakom stängda dörrar.

Studio Allsvenskan

Medan de internationella ligorna drar igång först i slutet på sommaren, så har Allsvenskan pågått sedan våren. Saknar du en podd som håller dig kvar i matchen mellan omgångarna? Låt då Studio Allsvenskan komma till undsättning.

Podden arbetar flitigt och släpper hela tre avsnitt i veckan. De diskuterar matcher som varit och matcher som komma skall, men ger även senaste nytt på Silly Season-fronten. I tillägg släpper de regelbundet intervjuer med Allsvenskans största profiler, från spelare till tränare och sportchefer. Mycket nöje!