Öka avkastningen med poddar

Öka avkastningen med poddar

Här får du med hjälp av poddar tips att öka din avkastning

Senaste avsnitten

Det som en gång var ett fenomen som många trodde skulle försvinna lika snabbt som en fluga, har bitit sig fast bland svenskarna som aldrig förr. Podden har blivit en vardaglig sysselsättning som många idag lyssnar på dagligen. Det är ett enkelt knapptryck iväg och hjälper oss samtidigt som vi underhåller oss även utbilda oss. Det finns lika många poddgenrer som det finns filmgenrer idag, den stora frågan är vart du bör vända dig till? Ett hett tips är att börja lyssna på olika poddar som handlar om finansvärlden. Genom att hålla koll på vad som försiggår på börsen kan du med enkla medel öka dina pengar på ditt sparkonto.

Tips på olika poddar

Inledningsvis kan det enklaste vara att börja leta efter poddar där du känner att det finns något som passar just dig. Det kan handla om att köpa bitcoin eller från att investera i bolag som skall börsnoteras. När du vill köpa bitcoin kan du läsa mer om det via artikeln som länkas i meningen innan. Dessutom kan det vara guld värt att få värdefulla tips från de olika experter inom området. Några poddar för dig som vill få bättre koll på aktiemarknaden och kryptovalutor finner du nedan:

Börspodden

Börspodden passar dig som vill ha tips om aktiemarknaden i stort och är även den största podden inom finans. Den har funnits sedan 2013 och är väletablerad i poddvärlden. En utmärkt podd för dig som vill försöka att öka din kunskap om finansvärlden och aktiemarknaden i stort. Här får du tips om aktuella bolag som kan vara värda att gå in i en investering i. Dessutom tipsas det om vilka bolag som du bör hålla dig borta från. En utmärkt podd för dig som vill hitta en röd tråd i kryptovalutor

Penserpodden

Fortsättningsvis är det Penserpodden som är ett hett tips till dig som vill ha insikter från finansmarknaden från fondförvaltare och analytiker. I podden är det ämnen som specifika case för såväl små och stora företag. Det diskuteras aktuella cases och även personliga åsikter kring deras expertisområden.

TechStuff

Om du är intresserad av det mer högteknologiska och det som händer inom techbranschen är TechStuff en utmärkt podd för just dig. Det är Jonathan Strickland som driver podden och undersöker marknaden för just tech. I slutändan är det allra viktigaste att du som lyssnare njuter av den faktiska podden. Genom att lyssna på rätt podd för just dig, gör du dig själv en tjänst!