Poddar om aktier och börsen

Poddar om aktier och börsen

Gillar du börsen, sparande och att förvalta dina sparade pengar. Eller är det fortfarande lite nytt hela konceptet sparande? Här har vi samlat poddar som handlar om aktier, fonder och sparande. Intresset för sparande ökar och här hjälper vi dig med poddar som hjälper dig på vägen.

Podcasts om aktier, investeringar och finans är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad och få insikter om finansvärlden. Vår webbsida erbjuder en samling av högklassiga podcasts som täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till aktier, investeringar och finans. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren investerare, erbjuder dessa podcasts värdefull information och analyser för att hjälpa dig att fatta informerade beslut om din finansiella portfölj. Vårt urval inkluderar en mängd olika format och stilar, så att du kan hitta den perfekta podcasten för din lärstil och intressen. Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna och utvecklingarna inom finansvärlden genom att prenumerera på en av våra rekommenderade podcasts idag.

Vill du hitta omnämnanden i poddar av dina favoritbolag så rekommenderar vi Invocals.com

Senaste avsnitten

Vi hoppas listan hjälper dig som redan är insatt och har ett pågående intresse, men också dig som just nu är på gång att starta upp ett sparande för framtiden. Trevlig lyssning!

Söker du ett komplement till börsen? För en utökad riskspridning så kan vi rekommendera SaveLend. Här kan man investera i krediter med möjlighet till stabil avkastning.