Poddar om fotboll

Poddar om fotboll

Välkommen till vår sida för fotbollspoddar! Här kan du lyssna på de senaste och mest intressanta fotbollspoddarna från runt om i världen. Vårt utbud av poddar täcker allt från analyser av senaste matchen till intervjuer med ledande fotbollsprofiler. Oavsett om du är en hängiven supporter eller bara nyfiken på sporten, så har vi något för dig. På den är sidan listar vi också alla de senast släppta avsnitten för poddarna som är med på listan Så vad väntar du på? Börja lyssna på de senaste fotbollspoddarna och få en djupare förståelse för sporten du älskar!

Senaste avsnitten

Sveriges bästa fotbollspoddar

Älskar du att kolla på fotboll, men ännu inte upptäckt hur kul det är att lyssna på snack om sporten? Då finns det poddar du bör ta en närmare titt på. Kanske har du hört talas om dem, men inte tagit dig tiden att lyssna på dem. Förhoppningsvis blir du övertygad att leta reda på dem där poddar finns och roa dig samtidigt som du stöttar dedikerade upphovspersoner. Hur som haver, här kommer tips på fantastiska fotbollspoddar som är värda din tid! Hos Bettingstugan.se kan du läsa allt om speltips på fotboll och lyssna på veckans analys av stryktipset med Anders Limpar".

Tutto Balutto

För många intresserade är Tutto Balutto med C More-profilen Gusten Dahlin och Expressen-krönikören Thomas Wilbacher den första svenska fotbollspodden de kommer att tänka på. Med ett underhållande tugg, täcker Dahlin och Wilbacher, som de själva säger, hela rasket. Från Allsvenskan till europeisk toppfotboll, och ibland även från andra delarna av världen. Det är med andra ord en behändig podd för dig som vill vara uppdaterad kring mer än bara en liga.

Det är heller inte sällan som duon förutspår matcher och ger tips till den som spelar på matcher. Är du själv intresserad av att spela på casino och betta på fotboll kan du kolla upp jämförelsesajter som arbetar för att gräva fram och lista de bästa spelbolagen just nu.

Lundh

Journalisten, författaren och poddaren Olof Lundh är känd för att våga ställa jobbiga frågor och granska den svenska fotbollen. I sina böcker “Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll” och “Landslaget enligt Lundh” har båda gett oss spännande insikter bakom kulisserna på svenska fotbollsföreningar och inte minst landslaget.

Med sin podd, som kort och gott heter Lundh, intervjuar Olof spelare, tränare och övriga profiler inom den svenska fotbollen. Avsnitten brukar vara cirka en timme långa och ger gott om utrymme för intervjuobjekten att bland berätta nära om sina karriärer och ge sina syner på aktuella ämnen och spännande kontroverser.

When We Were Kings

Få svenska röster som kommenterar svensk såväl som internationell fotboll är lika fängslande som Erik Nivas. Sportbladets Krönikör, som också sitter i studion på Viasat, har alltid fascinerats av berättelsen bakom en viktig match eller ett lag. Det är framförallt där, snarare än i sina taktiska analyser, som Niva glänser. Därför är det underbart att han med sin relativt nya podd When We Were Kings djupdyker i viktiga skeenden i olika klubblagshistorier och berätta om dem för oss lyssnare. Från Pep Guardiolas stormaktstid i Barcelona till när Leicester City mot alla odds vann Premier League. Niva är filmisk i sitt berättande och backas upp av bra dramaturgi och snyggt ljudarbete.

TuttoSvenskan

TuttoSvenskan är en podcast som går på Måndagar, Onsdagar och Fredagar och pratar om allsvenskan. Podden går också att följa på deras youtubekanal

Söker du ännu mer speltips så har spelcash nya tips varje dag.