Poddar om sport

Poddar om sport

Här samlar vi poddar om all typ av sport, trevlig lyssning!

Senaste avsnitten

Sportpoddar att hålla kolla på

Viaplay Fotboll Podcast

Titeln talar för sig själv. Detta är Viaplays podcast där fotbollen står i centrum. Programledare för idrottsfesten är Claes Andersson och Frida Fagerlund, som snackar det senaste nya med experter som Bojan Djordjic, Glenn Strömberg, Martin Åslund, Jonas Olsson och Pontus Kåmark.
Deras analyser kan även vara bra att ha i bakhuvudet för den som gillar att spela på fotboll. Om man är sugen på att pröva lyckan, men inte riktigt vet vart man ska vända sig, är CasinoWings en bra informationstjänst som täcker de licensierade spelalternativen och ger en överskådlig information om de svenska spelbolagens för och nackdelar.

Della Sport

Jonatan Unge är Sveriges hetaste komiker, men han är också en av våra mest aktiva poddare med Spela spel, Bianca och Jonatan gifter sig judiskt, Lilla drevet, Februaripodden, Stormens utveckling, Della arte, Della Monde och Della Sport under bältet. Sedan har vi så klart alla andra poddar där han dykt upp som intervjuobjekt.
I Della Sport sitter han med Simon Svensson och K. Svensson och förenar humor och sport. Ett perfekt program för den som vill ha lite annorlunda perspektiv på dagens sportvärld.

Lundh

I denna långkörare till podd får vi höra Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh intervjua flera personer i fotbollens värld. Podden har passerat 300 avsnitt och har blivit en stor lyssnarfavorit. Med all rätt!
Olof Lundh har länge arbetat med sportjournalistik och briljerar ständigt med sina kunskaper. Och det är alltid lika roligt att ta del av hans analyser, frågor och kommentarer!

SHL-podden

Nu i jul är det ju hockeytider med junior-VM på menyn. Vad passar då bättre än att lyssna in sig med Sveriges kanske allra bästa ishockey-podd? Som namnet antyder fokuserar SHL-podden främst på svenska hockeyligan och det är väl tur det – vi har otroligt mycket spännande som händer på hockey-fronten i vårt land!

Varje vecka släpper SHL-podden ett nytt avsnitt där de med gäster och reportage. Varannan vecka har de inslaget “SHL-podden möter” där Mårthen Bergman pratar med hockeyprofiler.